Píšem na požičanom notebooku cez wifi, pretože mám doma zrušené pripojenie na internet a do práce momentálne nechodím. Mením aj telefónne čísla, internetového providera aj adresu. Preto je moja reakcia až teraz.
Žiadal si odo mňa mailom, aby som sa verejne vyjadril.
Za tým, čo som napísal o reklamnom fóre si stojím. O tom, že je to tak tvrdím nie preto, že sa tu opisujú produkty, ale preto, že ak niekto napíše kritiku nožov Hyperion, tak ho napadnú priaznivci a potom sa hádka zmaže. Ostanú samozrejme len základné články. Kritika je samozrejme preč. Zabúdaš na to, že to čo sa písalo o iných nožoch, alebo o brúsnych kameňoch nik nekritizoval. Ak aj niekto niečo kritizoval, tak ho nikto nenapadol.
Ak nemôžeme zabezpečiť kritizujúceho pred urážkami tak to vyzerá ako že kritika je nežiaduca. Ľudia sa už boja napísať čo si myslia. Tí, ktorí ste mi o tom písali súkromné správy teraz máte možnosť aby ste sa ozvali. Bohužial, mažem vybavené SS-ky, preto neviem, kto to bol. Aj tak by bolo lepšie, aby sa ozvali sami.
Tvoju prácu zhadzujú tí, ktorí píšu niektoré nezmysly na obhajobu nožov Hyperion. Nože za to nemôžu, ľudia áno. Škoda že to nevidíš, kto to je.
205/145 bol tlak, ktorý som si nameral, keď som si prečítal čo napísal MadDog. Keď som mal s ním konflikt a som moderátor, nemal by som to riešiť ja. To je ako by sudca rozhodoval vo veci, ktorá sa ho týka. Urážať sa dá aj bez vulgarizmov a ja sa cítim urazený príspevkami členov Yossarian a MadDog. Písal som SS-ku MadDogovi aby sme sa dohodli. Napriek tomu, že sa minimálne dva krát prihlásil, tak si ju neprevzal a neprečítal. Stála vo fronte dosť dlho na to aby ju prečítal.
Keď som Ti dával súhlas na vlákno o nožoch Hyperion, nedával som súhlas na to, čo sa na tom vlákne odohralo a odohráva. Mazaním príspevkov sa nič nevyrieši. Riešenie pritom existuje a ukázali nám ho susedia v Čechách.
Aj vďaka tomuto prístupu sa tu objavil nový člen, ktorého už tretí, alebo štvrtý bol útočne naladený. Napísal, že toto fórum nie je prínosom. Napísal to zle. Mal napísať čím bude prínosný pre fórum on. Nasekal viac vlákien aj zbytočných a každý druhý príspevok je útok na niekoho, kto nemá rovnaký názor. To, že sa mu páči niečo iné to nevadí, ale opäť uráža tých s iným názorom. Nevieme dodržať ochranu členov pred urážkami.
Chcel som niekoľko krát, aby sme sa stretli a dohodli, ako ďalej. Pretože sme sa minimálne od apríla stále ešte nestretli a stále sa opakuje ten istý scenár a nič sa nezmenilo, rozhodol som sa ukončiť svoju činnosť na knife-life. Nemám záujem sa už ani stretávať, pretože už to pre mňa stratilo opodstatnenie. Nebudem reagovať už na nič. K ničomu to nevedie. Čas, keď som bol prístupný dohode už vypršal.
Žiadam týmto o definitívne zrušenie môjho konta. Trvám na tom. Sám sebe ho nedokážem zmazať.
Tí, s ktorými mám nedokončený obchod sa nemusia obávať, slovo dodržím.
Jaren